Vragen – FAQ

Vragen

Voor alle vragen over gezonde behandelingen, ontgifting, verwijderen van amalgaamvullingen, enz., verwijzen we naar —>  www.amalgaam.be/forum .

Hulp bij het zoeken naar een biotandarts

Om gemakkelijker een biotandarts te vinden hebben we een geografisch systeem, waarbij u een stad, gemeente of dorp opgeeft en zo een lijst krijgt met biotandartsen in de omgeving. Dan kunt u in de rechtse kolom verder bepalen hoe dicht de afstand moet zijn. Hierbij stoort het systeem zich niet aan landsgrenzen, dus als u dicht bij de grens woont kunt u desgevallend bio-tandartsen vinden die over de grens gesitueerd zijn in Nederland, Duitsland, enz.

Indien u de naam kent van een bepaalde tandarts, waarvan u de gegevens zoekt, typ gewoon enkel die naam of een gedeelte van die naam in het eerste zoekvak.

Ook kunt u rechts bij “specials” klikken op een term, waardoor u alle tandartsen zult vinden waarbij deze term vermeld is.

Succes!

2 responses to “Vragen – FAQ”

  1. Ik ben al jaren op de sukkel met mijn gezondheid, dit jaar diagnose CVS/fybromyalgie gekregen en zou op advies van de kaakspecialist mijn amalgaamvullingen moeten laten verwijderen. Heb hiervoor een afspraak bij mijn tandarts a.s. vrijdag en deze zou gebruik maken van een rubberdam maar weet niet of hij voldoende gespecialiseerd is in de problematiek. Ik heb de laatste tijd heel veel gelezen over de gevolgen en ben heel erg bang geworden dat mijn klachten zouden verergeren. Ben zelf al aan de ontgiftingskuur begonnen en zal alles in het werk stellen om weer gezond te worden. Kunt u mij a.u.b. de beste raad geven en evt. een gespecialiseerde tandarts in mijn buurt adviseren?

  2. Dag Beppie,

    De beste raad die we kunnen geven is om op onze zustersite http://www.amalgaam.be alle informatie te vinden over het veilig verwijderen van amalgaamvullingen. Heb je dan nog vragen, dan is zeker het forum aan te bevelen: http://www.amalgaam.be/forum waar je kunt inschrijven en vragen stellen en desgewenst reageren op de vele bestaande ervaringen.
    Hier is eigenlijk niet de beste plaats want bovenstaand artikel is bedoeld als toelichting bij de zoektechnieken op deze site naar een geschikte biotandarts.
    Dus geef bovenaan gewoon je woonplaats in bij “in de buurt van” en dan zul je de dichtste biotandarts vinden. Nadien kun je die afstand nog aanpassen. Alle informatie die we hebben over biotandartsen in België staat op deze site. Als je zelf meer informatie ontdekt, laat het ons aub weten voor andere patiënten.
    Bedankt en succes.

Comments are closed.